Sinteza e personalizuar

LEAPChem ofron sintezë me cilësi të lartë dhe efikase me porosi të molekulave organike komplekse në shkallën mg në kg për të përshpejtuar programet tuaja të kërkimit dhe zhvillimit.

Në vitet e kaluara, ne u kemi ofruar klientëve tanë më shumë se 9000 molekula organike të sintetizuara me sukses në mbarë botën, dhe tani kemi zhvilluar një sistem procesesh shkencore dhe një sistem menaxhimi.Ekipi ynë profesional i sintezës me porosi është i përbërë nga kimistë të vjetër me vite përvojë në Kërkim dhe Zhvillim.Qendra Kërkimore përbëhet nga laboratori kimik, laboratori pilot dhe laboratori analitik, si dhe një kompleks simulues impianti, me një sipërfaqe ndërtimi prej 1500 metrash katrorë.

fusha e ekspertizes

 • Ndërmjetësuesit organikë
 • Blloqe ndërtimi
 • Reagentë të veçantë
 • Ndërmjetësuesit farmaceutikë
 • Molekulat aktive API
 • Material organik funksional
 • Peptidet

aftësitë

 • Paketim i personalizuar dhe specifikim i personalizuar
 • Pajisjet e avancuara: NMR, HPLC, GC, MS, EA, LC-MS, GC-MS, IR, Polarimeter etj.
 • Teknologji efikase e prodhimit: pa oksigjen anhidrik, temperaturë të lartë dhe të ulët, presion të lartë, mikrovalë etj.
 • Reagimet e informacionit në kohë: raporti dy javor dhe raporti përfundimtar i projektit ekspertizë të veçantë në sintezën e katalizatorëve homogjenë, ligandëve dhe reagentëve/blloqeve ndërtuese, si dhe në kiminë e polimerit dhe shkencën e materialeve

Pse të zgjidhni LEAPChem

 • Burime të pasura të bazës së të dhënave si reaxys, scifinder dhe revista të ndryshme kimike, të cilat mund të na ndihmojnë të dizajnojmë më shpejt rrugë të shkëlqyera sintetike dhe të bëjmë një ofertë të arsyeshme.
 • Udhëheqësi i përkushtuar i projektit dhe ekipi me përvojë të lartë të sintezës me porosi dhe pajisjet e avancuara mund të sigurojnë shkallën e lartë të suksesit të projektit.
 • Gama e plotë e impianteve pilot, laboratorëve të kilogramëve dhe kapaciteteve komerciale të cilat mund të prodhojnë kimikate me specifika të ndryshme për të kënaqur kërkesat e ndryshme të klientëve.
 • Kompania zbaton në mënyrë rigoroze standardet e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001, për të siguruar një produkt efektiv të shkallës së lartë të kalimit.