Прилагодена синтеза

LEAPChem обезбедува висококвалитетна и ефикасна прилагодена синтеза на сложени органски молекули во скала од mg до kg за да ги забрза вашите програми за истражување и развој.

Во изминатите години, на нашите клиенти им обезбедивме повеќе од 9000 успешно синтетизирани органски молекули ширум светот, а сега развивме научен процесен систем и систем за управување.Нашиот професионален тим за прилагодена синтеза е составен од високи хемичари со долгогодишно искуство во истражување и развој.Истражувачкиот центар се состои од хемиска лабораторија, пилот лабораторија и аналитичка лабораторија, како и комплети за симулација на заедничка фабрика, со површина од 1.500 квадратни метри.

Област на експертиза

 • Органски посредници
 • Градежни блокови
 • Специјални реагенси
 • Фармацевтски посредници
 • АПИ активни молекули
 • Органски функционален материјал
 • Пептиди

Способности

 • Прилагодено пакување и приспособена спецификација
 • Напредна опрема: NMR, HPLC, GC, MS, EA, LC-MS, GC-MS, IR, Полариметар итн.
 • Ефикасна технологија на производство: безводен кислород, висока и ниска температура, висок притисок, микробранова печка итн.
 • Навремени информации за повратни информации: двонеделен извештај и конечен извештај за проектот, посебна експертиза во синтезата на хомогени катализатори, лиганди и реагенси/градежни блокови, како и полимерна хемија и наука за материјали

Зошто да изберете LEAPChem

 • Богати ресурси на базата на податоци, како што се reaxys, scifinder и разни хемиски списанија, кои можат да ни помогнат да дизајнираме одлични синтетички правци побрзо и да направиме разумна понуда.
 • Посветен лидер на проектот и високо искусен тим за прилагодена синтеза и напредни капацитети може да обезбедат висока стапка на успех на проектот.
 • Целосна палета на пилот постројки, килограм лаборатории и комерцијални способности кои можат да произведат хемикалии со различни спецификации за да ги задоволат различните барања на клиентите.
 • Компанијата строго ги применува стандардите за системот за управување со квалитет ISO9001, за да обезбеди ефективен производ со висока стапка на поминување.