Нашите производи

КВАЛИТЕТ, ПЕРФОРМАНСИ И ДОГОВОРНОСТ

LEAPChem обезбедува широк спектар на хемиски производи, вклучувајќи фармацевтски посредници, API, скрининг соединенија, градежни блокови и други хемиски суровини.Нашите истакнати производни линии опфаќаат пептиди, OLED материјали, силикони, природни производи, биолошки пуфери и циклодекстрини.LEAPChem обезбедува висококвалитетни производи со високи перформанси и доверливост.

  • индекс-ab

За нас

Основана во 2006 година, LEAPChem е специјализиран фини хемиски снабдувач за истражување, развој и производство.Како претпријатие ориентирано кон клиентите, ние сме посветени на обезбедување висококвалитетни услуги и производи за клиентите на нашите глобални клиенти на рентабилен и ефикасен начин.Нашата листа на клиенти вклучува многу големи фармацевтски и научни компании, универзитети, истражувачки институции и компании за хемиски каталози.Со фокусирање на целта „Надвор од вашите очекувања“, ние постојано ги прошируваме нашите производни линии и го подобруваме нашето систематско управување и човечки ресурси.Добредојдовте да контактирате со нас и со нетрпение очекуваме да станеме ваш сигурен и претпочитан партнер.

Наша предност

Квалитет

Со повеќе од 10 години експертиза, LEAPChem ви помага да ги изберете вистинските хемикалии за да го извлечете максимумот од денешните софистицирани инструменти и технологија за да добиете резултати на кои можете да им верувате.LEAPChem обезбедува производи кои ги задоволуваат или надминуваат барањата за квалитет на нашите клиенти додека се усогласени со барањата на ISO стандардите додека барате можности за подобрување.Притоа, обезбедуваме одлична услуга за секој клиент и спроведуваме огромни мерки за внатрешна контрола на квалитетот.

Наша предност

Прилагодена синтеза

LEAPChem обезбедува висококвалитетна и ефикасна прилагодена синтеза на сложени органски молекули во скала од mg до kg за да ги забрза вашите програми за истражување и развој.Во изминатите години, на нашите клиенти им обезбедивме повеќе од 9000 успешно синтетизирани органски молекули ширум светот, а сега развивме научен процесен систем и систем за управување.

Наша предност

CRO & CMO

Ние сме Организација за договорно производство (CMO) во областа на хемијата и биотехнологијата и организација за истражување на договори (CRO) во фармацевтската и биотехнолошката индустрија.LEAPChem обезбедува едношалтерски и широк спектар на решенија во сопствена синтеза, поддржани од аналитички услуги од светска класа.Резултатот е брзо, безбедно и ефикасно зголемување.Без разлика дали се работи за развој на нов процес или подобрување на постоечка синтетичка рута.

Наша предност

Иновации

LEAPChem има високо искуство во снабдување и набавка на индустриски хемикалии и лабораториски хемикалии за глобалните клиенти преку внесување на креативност која е насочена кон диверзификација и нови пристапи.LEAPChem соработува со добавувачите за подобрување на квалитетот и капацитетот на фармацевтските состојки со примена на иновативни движења во нови производи, апликации или услуги.

  • ТермоФишер
  • vwr
  • Дредис
  • инсудфарма
  • измисли-фарма
  • сигма
  • долу
  • АкзоНобел