Produktet tona

CILËSIA, PERFORMANCA DHE BESUESHMËRIA

LEAPChem furnizon një gamë të gjerë produktesh kimike, duke përfshirë ndërmjetësues farmaceutikë, API, komponimet skanuese, blloqe ndërtimi dhe lëndë të tjera të para kimike.Linjat tona të produkteve të paraqitura mbulojnë Peptidet, materialet OLED, silikonet, Produktet Natyrore, Buferët Biologjikë dhe Ciklodekstrinat.LEAPChem ofron produkte me cilësi të lartë me performancë dhe besueshmëri të lartë.

  • indeks-ab

Rreth nesh

E themeluar në vitin 2006, LEAPChem është një furnizues i specializuar kimik për kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin.Si një ndërmarrje shumë e orientuar drejt klientit, ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë globalë shërbime dhe produkte të cilësisë së lartë ndaj klientit në një mënyrë me kosto efektive dhe efikase.Lista jonë e klientëve përfshin shumë kompani të mëdha farmaceutike dhe shkencore, universitete, institucione kërkimore dhe kompani të katalogut kimik.Duke u fokusuar në qëllimin e 'Përtej pritshmërive tuaja', ne zgjerojmë vazhdimisht linjat tona të produkteve dhe përmirësojmë menaxhimin tonë sistematik dhe burimet njerëzore.Mirë se vini të na kontaktoni dhe ne mezi presim të bëhemi partneri juaj i besueshëm dhe i preferuar.

Avantazhi ynë

Cilësia

Me më shumë se 10 vjet ekspertizë, LEAPChem ju ndihmon të zgjidhni kimikatet e duhura për të përfituar sa më shumë nga instrumentet dhe teknologjia e sofistikuar e sotme për të marrë rezultate që mund t'i besoni.LEAPChem ofron produkte që plotësojnë ose tejkalojnë kërkesat e cilësisë së klientëve tanë, ndërkohë që janë në përputhje me kërkesat e standardeve ISO, duke kërkuar mundësi për t'u përmirësuar.Duke bërë këtë, ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera për çdo klient dhe ushtrojmë masa të jashtëzakonshme të kontrollit të brendshëm të cilësisë.

Avantazhi ynë

Sinteza e personalizuar

LEAPChem ofron sintezë me cilësi të lartë dhe efikase me porosi të molekulave organike komplekse në shkallën mg në kg për të përshpejtuar programet tuaja të kërkimit dhe zhvillimit.Në vitet e kaluara, ne u kemi ofruar klientëve tanë më shumë se 9000 molekula organike të sintetizuara me sukses në mbarë botën, dhe tani kemi zhvilluar një sistem të procesit shkencor dhe një sistem menaxhimi.

Avantazhi ynë

CRO & CMO

Ne jemi një Organizatë e Prodhimit me Kontratë (CMO) në Kimi dhe Bioteknologji dhe një Organizatë Kërkimore e Kontratës (CRO) në Industritë Farmaceutike dhe Bioteknologjike.LEAPChem ofron një gamë zgjidhjesh me një ndalesë dhe të gjerë në sintezë me porosi, të mbështetur nga shërbime analitike të klasit botëror.Rezultati është rritje e shpejtë, e sigurt dhe efikase.Qoftë duke zhvilluar një proces të ri ose duke përmirësuar një rrugë ekzistuese sintetike.

Avantazhi ynë

Inovacioni

LEAPChem ka shumë përvojë në furnizimin dhe furnizimin e kimikateve industriale dhe kimikateve laboratorike për klientët globalë duke sjellë kreativitet që është i orientuar drejt diversifikimit dhe qasjeve të reja.LEAPChem bashkëpunon me furnitorët për të përmirësuar cilësinë dhe kapacitetin e përbërësve farmaceutikë duke aplikuar lëvizje inovative në produkte, aplikacione ose shërbime të reja.

  • ThermoFisher
  • vwr
  • Drreddys
  • insudpharma
  • shpik-farma
  • sigma
  • poshtë
  • AkzoNobel