CAS:1243174-57-3 |(R)-3-Метил-1-(4,4,5,5-тетраМетил-1,3,2-диоксаборолан-2-ил)бутан-1-аМин хидрохлорид |C11H25BClNO2

Краток опис:

 • CAS бр.:1243174-57-3
 • Име на производ:(R)-3-метил-1-(4,4,5,5-тетраМетил-1,3,2-диоксаборолан-2-ил)бутан-1-аМин хидрохлорид
 • Молекуларна формула:C11H25BClNO2
 • Молекуларна тежина:249,5857
 • EINECS бр.:

 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  Синоними:

  (αR)-4,4,5,5-тетраметил-α-(2-метилпропил)-1,3,2-диоксаборолан-2-метанамин

  Канонски НАСМЕВКИ:B1(OC(C(O1)(C)C)(C)C)C(CC(C)C)N.Cl


 • Претходно:
 • Следно:

 • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја